فواید خوراک ماهی قزل آلا تولید شده توسط تکنیک اکسترودر در شرکت تجارت گستران باقری با برند سی بیس C.BIS
- بهبود ضریب تبدیل غذایی
- تامین تمامی احتیاجات غذایی ماهی قزل آلا با افزایش مدت زمان ماندگاری مواد مغذی بهویژه ویتامین هاو مواد معدنی لازم
- پاشیدن خوراک بصورت زیگزاگ پس از پایان دوره شناوری روی سطح آب و در مدت زمان طولانی و عدم خورد شدن شکل فیزیکی خوراک در مدت زمان کوتاه
- بهبود پاسخ ایمنی ماهیان پرورشی در برابر واکسیناسیون
- خوراک تولید شده (اکسترودر) قابلیت شناور بودن کامل بر روی سطح آب را دارد
- پایداری و دوام مناسب خوراک در مدت زمان طولانی
- امکان افزایش پرورش تعداد بیشتر ماهی در متر مکعب استخر (حداقل تا 40%)
- امکان افزودت روغن به خوراک تا سطح 25%
- افزایش مقاومت ماهیان در برابر استرس های احتمالی مانند بیماری،جابجایی،بیومتری و ...
- کاهش ضایعات و افت خوراک در هنگام جابجاب و حمل نقل
- عاری بودن از مواد ضد تغذیه ای و کلیه میکروب های بیماری زا
- کاهش تولید آمونیاک در آب استخرها